👈 فروشگاه فایل 👉

پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای

ارتباط با ما

... دانلود ...

پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای

پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در46 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در46 صفحه ورد قابل ویرایش

فصل اول - معرفی طرح

1-2-مشخصات محصول

 

1-1-2- نام و کاربرد محصول:

ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی

 

 

 

4-1-2-تشریح مختصر فرایند

 

ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای

 

 

فصل دوم – تعیین ظرفیت :

2-2-تعیین ظرفیت انجام فعالیت

ردیف

نام محصول

ظرفیت انجام فعلالیت  سالانه

ظرفیت انجام فعالیت  ماهانه

ظرفیت انجام فعالیت روزانه

1

تهیه  تجهیزات مورد نیاز

600000

50000

2000

2

نصب وراه اندازی شبکه

-

-

---------

3

نصب و تجهیز سیستم امنیتی

-

-

-

4

نصب و راه اندازی سیستم خشک کن یکپارچه

-

-

-

5

تولید چای سیاه

2500000

64000

3800

6

تولید چای سبز

30000

25000

1000

 

 

2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی :

ردیف

نام ماده اولیه/ قطعات خریدنی

مشخصات فنی

مورد مصرف در محصول

میزان مصرف

در محصول

مصرف سالیانه

منبع تامین

مقدار

واحد

داخلی

خارجی

1

سیستم خشک کن

 

C150

-

-

 

 

*

 

2

کاور های حمل و نقل

Waterproof

 

 

 

 

*

 

3

سیستم آسیاب

5 تن

 

 

 

 

*

 

4

کابل شبکه

 

 

 

 

 

*

 

 

توجه : برآورد میزان مواد اولیه مصرفی در شرکت تولیدی و خدماتی گیاه چای بدلیل اینکه کاشت و برداشت محصول بصورت فصلی و یا به عبارتی دوره ای می باشد نمی توانیم میزان دقیقی برای مواد مصرفی و یا خریدنی تعیین نمائیم .

 

2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی

ردیف

عنوان تاسیسات

به مقدار مصرف

مقدار مصرف

محوطه

کارگاه

اداری

بنزین

گازوییل

1

برق

 

 

*

 

 

2

آب

 

 

*

 

 

3

گاز

 

 

*

 

 

4

تلفن

 

 

*

 

 

5

سوخت گرمایش

 

 

*

 

 

 

 

مرحله اول دریافت برگ سبز چای

تولید چای سیاه با دریافت برگ سبز از كشاورزان آغاز می شود. ابتدا كشاورزان چای سبزی را كه از مزارع و توسط قیچی یا دست از مزرعه  چیده اند داخل كیسه می ریزند و به كارخانه تحویل می دهند. از زمان چیدن برگ تا شروع فرآیند باید مدت زمان كوتاهی طی شود. زیرا اگر برگ ها سریع به كارخانه نرسد ، فعل و انفعالات درون چای شروع می شود كه این فعل وانفعالات در برگ ایجاد حرارت می كند. لذا تاخیر در این كار باعث سیاه شدن برگ ها و از بین رفتن كیفیت آن می شود.

در قسمت تحویل برگ متصدیان و كارشناسان چای آن را درجه بندی می كنند. سپس آن ها را وزن كرده و اطلاعات شامل نوع چای، وزن آن و ... را ثبت می كنند. بعد از دریافت، برگ ها توسط تسمه پلاستیكی بالابر به طبقه دوم و سالن پلاس انتقال داده می شود.

 

مرحله دوم : پلاس  

در سرتاسر اتاق پلاس تراف هایی تعبیه شده اند كه باعث پلاسیده شدن برگ ها می شود. این تراف ها در واقع دالان های بزرگ و طویلی هستند كه بر روی آنها توری سیمی تعبیه شده  است و در زیر آن جریان هوا وجود دارد. این جریان توسط فن های بزرگی تولید می شود كه در سر تراف وجود دارد. این فن ها هم می توانند باد گرم تولید كنند و هم باد سرد. شدت باد و دمای هوا نیز توسط دریچه موجود در انتهای تراف تنظیم می شود. اندازه تراف نیز در حدود 1.5 در 20 متر است . در طول انجام مرحله پلاس كارگران یكی دو بار برگها را زیر و رو می كنند تا برگها به صورت یكنواخت پلاسیده شوند. هدف از این مرحله خشك شدن برگ نیست. چون در صورت خشك شدن در اثر حرارت زیاد، چای از بین می رود. این مرحله در حدود 12- 8 ساعت طول می كشد و به فاكتورهای محیطی مانند رطوبت ، بارش باران و ..... بستگی دارد. بعد از پلاسیده شدن برگ ها توسط دریچه های موجود در كف به طبقه پایین فرستاده می شود تا برای مرحله بعدی آماده شود.

 

تراف ها

مرحله سوم : مالش

برگ های پلاسیده شده در طبقه بالا توسط دریچه ای به طبقه پایین انتقال داده می شود و داخل دستگاه مالش ریخته می شود. دستگاه مالش دستگاهی است كه از دو قسمت تشكیل شده است. قسمت پایینی آن ثابت است و به زمین چسبیده و قسمت بالایی آن نیز متحرك است و حركت بیضوی دارد. در واقع مانند حركت میل لنگ به صورت بیضی حركت می كند. برگهایی كه بین دو قسمت قرار می گیرند، حالت لوله شده و گرد پیدا می كنند. بر روی دستگاه برجستگی هایی قرار دارد كه حالت لوله ای برگ ها را افزایش می دهد. چون در حین گردش دستگاه ، برگها به قسمت برجستگی خورده و بیشتر لوله می شوند. بعد از اتمام كار برگ ها برای انتقال به قسمت بعد آماده می شوند. این مرحله مالش دور اول نام دارد. در این دور برگهای لطیف و جوان كاملا لوله ای شكل شده و نیازی به مالش دور دوم ندارند. این برگ ها مستقیما به مرحله تخمیر می روند. ولی برگهای درشت باید برای بار دوم نیز مالش داده شوند. 

جدا سازی این دو نوع برگ توسط غربال صورت می گیرد.

👇محصولات تصادفی👇

مقاله نقش همسالان کودک در رشد اجتماعی و یادگیری تحقیق آسم و ورزش اثر اتیلن تتراسین (Trien) روی فلوتاسیون یون Ni2+, Cu2+ زمینه‌ها و چگونگی جنگ‌های رِدّه بررسی علل و عوامل دین گریزی پسران در دانشگاه پیام نور اهواز